Men väx rååååååå pyttelitenminidvärg biceps!!!

Att flytta är som att spela minecraft  irl, alla flyttlådor på står nu på hög för att bli av med dom måste jag lyfta dom, förflytta dom till bilen.. För att sedan från bilen  till lägenheten 4trappor upp utmana mig själv och ta trapporna istället för hissen.  För första gången ever så ser jag fram emot flytten i träningssyfte.  Fattar ni vilket bra pass det kommer bli!!

Idag var jag på gymmet iallfall,  körde biceps & triceps  de BRÄNDE bokstavligttalat bra i armarna och sista triceps settet så skakade nog hela jag.  Jag känner att armarna blir starkare då jag kan öka mer o mer på vikterna men denna lilla bicepsen vill ändå inte växa o bli något skrytobjekt.

Jag stod i omkläningsrummet o kände pumpet i bicepsen, tänkte att nu jäklar borde dom ju synas.. Knäppte denna bilden och insåg att dom inte syns .  Bilden är så jävla töntig rent ut sagt. ”här står jag och försöker,hoppas,drömmer” utan resultat ÄN.. eller kanske en pyttelitenminidvärg biceps! 🙂

bisepcväx

Det ända förändringen som märks är att jag kan lyfta tyngre saker, min sambo som för ett år sen kunde trycka ner min biceps när jag väl försökte spänna den för ett år sen men de kan han inte numera.  Han ser förändringar iallfall.  Han den fuskisen kan gymma i 1 månad för att sedan behålla bicepsen hur länge som helst verkar de som. Ni män alltså..  Aja en vacker dag ska jag bli en sån där vältränad nörd. Men det är en lång väg att gå.
KÄMPA VIDARE NÖRDAR!! efter gymmet testade jag nått nytt willys kvarg + chokladproteinpulver = Typ chokladglass de var apgott med en stor kopp kaffe. Nu ska jag lira Dishonored ett förövrigt riktigt grymt lir & huvudkaraktären de vill säga jag är sjukt vältränad.   Jag i en annan tid.. en annan värld, i en manskropp sen heter jag Korvo eller okej Corvo.  Om ni inte visste det så älskar jag korv, nej sluta tänk snuskigheter, matätarkorv. Så vill ni bjuda mig på mat någongång så funkar korv alltid! xD
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s